ingenting går bra just nu!<3

usch idag så bleva allt bara  ett stort plattfall men jag  har prtat med mamma nu och hon ska prata med min lärare om att jag ska börja på sexan. i stället för att gå med klassen eftersom att de inte går så bra fattar inte vaarför men en då de funkar inte.
så idag så får jag ta de lugnt och lugna ner mig nya tag imorgon

god morgon världen vilken underbar dag ! <3

idag så vaknade jag upp bredvid julia. vi somnade vid halv ett och vaknade halv 10. nu så ligger vi i sängen med en var sin dator igen hon är inne på facebook och jag bloggar igentligen gör vi ingenting.
men hör av mig senare
hoppas att ni har sovit gott


nobody said it was esey´!<3

ikväll så ska jag ju sova hos julia och jag kan säga att göra a att de inte kommer att bli de lättaste jag har gjort efter som att jag inte gillar att sova borta.. men de ska en då bli roligt
vi kollar just nu på camp rock 2. den är helt okejj inte den bäst filmen jag har sett men inte heller den sämsta
vi ska nsart sova tror jag så de här blir nog de sista inlägget för dagen
god natt alla underbara människor
sova gott och dröm sött

....

ikväll så blir de att sova hos den där julia´.. har varit hemma och packat. de blev 3 stora väskor med kläder och smink. för jag vill kunna välja kläder på morgonen.
de blev bara några rader men långt som kort inlägg har de alltid någonting intressant med sig eller inte.. är lite flumm idag

två nördar en säng! <3

de var en gång 2 nördar som låg i en säng med en var sin dator! jaa de var en novell som min svenska lärare hade sagt! och vet ni vad den på miner om joo exakt de jag och julia gör just nu.. vi ligger i hennes säng med en var sin dator hennes syster var så snäll och lånade ut sin dator till mig..
i kväll blir de att äta här hemma hos julia de blir någonting så filnt som natcho min egna stavning kan jag säga
men vi hörs





film med julia! <3

idag så blir de att kolla på film eller någonting med julia! de ska faktiskt bli roligt vi har ju inte träffats på ett tag nu eftersom att våra sheman är så olika.. men hon har också en blogg www.jjulia.bloggplatsen.se läs den!
men nu så ska jag fixa mig innan jag och julia ska gå upp till ica och köpa massor med godis
vi hörs de kommer fler inlägg senare


 julia

myskväll med mamma ! <3

ikväll blev de att vara hemma och ha myskväll med mamma. pappa skulle ut med sin bror, emma skulle också ut, eve sov bota hod fredrik hennes kille då blev de bara jag och mamma kvar så vi har köot massor med godis och chips och så hyrde vi film den här gången blev de the last song de är nog den sorligaste filmen ever! jag grät i nästan hela slutet eller halva filmen.. men den är ett måste att se!
och nu så kollar vi på csi miami eller vad de nu var sen så vi kolla på criminal mides osäker på stavningar
men nu ska jag lägga  mig i soffan igen och äta lite mer godis!
hoppas att ni får en bra kväll. och att ni sedan drömmer sött


i rymden finns inga kännslor

tack min kära granne jenny!  för att du hat laddat ner i rymden finns inga kännlor till mig så de blir att kolla på de idag



god morgon alla underbara!<3

idag så är jag fortfarande sjuk:/  men jag hoppas att jag hinner bli frisk tills imorgon!
idag så hade jag tänkte att sova för man blir ju frisk snabbare då men nej självklart så får man inte de utan min syster kommer in och säger att hon ska till skolan och har slut på pengar på sin mobil och de är ju sj'lvklart att hennes kära syster säger jaa men hon fick skicka några sms igår från min mobil ioch d¨fick jag en tröja av henne undrar vad jag får nu hmm
aja nu måste jag vila igen
hör av mig sen

sjuk :/ <3

jaa jag gick upp idag efter att jag hade försovigt mig och bloggade efter de så kännder jag bara hur jag har jätte ont i magen huvudet och halsen så jag tog febern. själv klart hade jag de också
/ sjuka Elliie

god morgon!<3

god morgon hoppas att i alla fall ni har sovit gott inatt jag har vaknat till och från hela natten. och sen sås jälvklart så är inte lyckan med mig idag heller! jag försov mig coh vakande nu halv 8 jag brukar gå upp halv 7 eller kavrt i 7 hoppas att jag hinner annars blir de samma sak idag igen

good night everyone!<3

jaa god natt alla älsklingar nu ska jag gå o sova. ett nytt försök imorgon hoppas att lyckan och luften är med mig då!
hoppas att ni sover gott och drömmer sött
puss o kram från / the one and only ellii




lassemajasdektektivbyrå! <3

jag kom på bussen i dag men sen så gick de vara inte jag fick dåligt med luft och var tvungen att gå av bussen så jag gick och hälsade på min gamla lärare cecilia. de var kul eftersom att jag inte har träffat henne på jätte länge. och så träffade jag hennes nya klass små 4:or. de jobbade med matte när jag kom dit. då hörde jag hur en liten kille frågar cecilia
- jag fattar inte stjärntalet
. jaa men de står ju så här vilken månad fyller du år i? vilket nummer har den ?
- men jag fattar ju en då inte
- jaa men du fyller ju i november vad har den för nummer??
- fyller jag i november ??
hahahhahahhah de var as roligt att höra. höll på att börja gap skratta men fick hålla de inom mig.
sen gick jag till mammas jobb o träffade min kompis Nova de är en 3 årig tjej som inte kan vara på marken utan alltid ska bli bärd eller sitta i knät så alltid när jag kommer dit får jag ta henne och alla mammas arbets kompisar säger att jag inte får gå hem förens hon gör de. hahhha de är ganska roligt att komma dit mia kallar mig för Elin och jag kallar henne för lars. mammas arnetskamrater ör ganska roliga väldigt ofta.
sen så kom jag hem och kännde att jag behövde ta de lungt så jag satte mig vid datorn och hittade lasse majasdektektiv byrå på svt play de är julkalendern från typ 2006 de är bra bäst.. tänkte skriva ett långt inlägg nu och de blev ju ganska långt.
hör av mig sen

god morgon alla underbara!<3

god morgon!
idag så gick jag upp typ nu och ska fixa mig för en dag i skolan. jag är jätte spänd och orlolig över hur de ska gå men jag hoppas att de går bra. '
nu ska jag fixa mig kanske bloggar igen sen när jag har någonting och säga

Måndag!<3

idag så gick jag upp kl 9 av att min mobil kl ringde.. då la jag mig i ett bad och låt där i någon timma. var så trött´. sen så hyrde jag film på tv:n 18 year old virgin den var as dålig. men alltid när jag hyr filmer så kollar jag klart på dom varöfr vet jag inte även fast de är as dåliga..
idag så har jag också åkt ner till banken och hämtat ut min lön och nu så ska jag starta upp ett eget konto änntligen har velat de i flera veckor..
när pappa kom hem så hade han tagit med sig en dockningsstation eller vad de nu heter man sätter dit en bärbardata så kan man använda en större skärm om man vill och vi har ju en jätte stor dataskärm 24 tums skärm e de nästan som en liten tv. så jag sitter vid den nu de är jätte ovant. och så har jag riktiga knappar. de har jag saknat på nåt sätt men endå inte liksom om ni fattar vad jag menar???
imorgon är de skola inte direkt sugen men jag måste verkligen nu men vi får se hur de går! hoppas inerligt att de går bra. men om de inte gör de så vet jag inte vad jag gör.
de blev ett långt inlägg nu :D
Puss/E




fel vänd men endå de var den enda bilden jag hittade de var den första jag tog med min kamera


inga kan älska som vi! <3

hej
idag så ska jag nog bara ta de lugnt har nyrt film på tv:n den heter inga kan älska som vi. den är snart slut den var ganska tråkig och seg men men den var gammal från 80:talet.
på tisdag är de skola... inte direkt sugen på de men men jag får försöka göra de bästa av situationen
Puss/E



orolig ! <3

god morgon!
idag så ska jag gå på anne-lines lektikoner i skolan eftersom att de är problem med att gå till min egna klass..
men jag är jätte orolig och har ont i magen vet inte om jag klarar de här men ska försöka..
nu ska jag fixa mig
Puss/E

PS. Förlåt om jag inte  lägger ut några nya bilder men min kamerasladd är bortaDS.





....

vet inte riktigt vad jag ska skriva. igår blev de problem i skolan och jag började skaka men som tur är var anne-line inärheten och hjälpte mig ner... så jag fick ta mig hem sen. idag tänker jag försöka att ta mig dit men de jobbiga med de  är att om jag har bestämt något så kan jag aldrig lova någonting..
aja de var väl de inlägget
Puss/E





sötaste ungen!


hejsan!<3

förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på nästan 1,5 vecka. men jag har inte orkat o nu blir de bara ett kort inlägg för jag är jätte trött.
jag har ju klippt lugg nu men har ingen bild på de för min kamerasladd är borta..
idag så skulle jag ha pkt till stan med anne-line o sen o solat men de blev inte så.
aja nu sp ska jag vila o kanske kolla på film.
Puss/E




en liten bild på mig ! <3 ser lite cpad ut bara haha xD


lugg ! <3

idag så tänkte jag först bara ta de lugnt. men sen så ringde anne-line o bad mig förlja med o sola med henne jag solade inte men hon gjorde de. sen gick vi ner på stan o gick en stund. efter de nu så gick vi hem till henne o nu så sitter vi i hennes soffa o bloggar. när vi var på stan så kollade vi om jag kunde klippa mig så de blir lugg i kväll kl halv 5.
och påvägen hem så ramlade jag o har nu ont i min höft nu ska jag vila ett tag innan de blir ner på stan igen
Puss/E



hejj ! <3

idag så vaknade jag faktiskt tidigt av mig själv jag vaknade kl 10.
nu så sitter jag i soffan o kollar på disney channel med emma hon åker hem idag:( ....
senare idag så ska jag plugga lite som jag har glömt att göra på lovet.
aja de var ett litet inlägg
Puss/E




hej! <3

idag så var min mamma tvungen att väcka mig kl halv 11. hon kännde dig tvungen. sen dess har jag varit jätte duktig. jag har städat mitt rum.
igår så fixade jag och emma om bloggen vad tycker ni. jag gillar de faktiskt.
nu vänntar jag på att emma ska komma hem från tp / tuna park.
Puss/E





.....

ganska ensamt här vah ?? de kommer de nog vara ett tag till ! <3


har precis varit o solat! <3

de var jätte skönt känndes verkligen som om jag låg i gräset en varm sommardag. har inte blivigt så mycket brunare efter den här solningen men ska tillbakadit på ondsdag med anne-line o då ska jag sola i 10 min i stället för fe´m. solade bara i fem minuter nu efter ´som att de var första gången. för kroppen måste vänja sig.
ska försöka att bli brun tills skolan börjar igen.
nu så sitter jag i anne-lines vardagsrum o bloggar lite medans hon spelar wii o säger att de hatar henne efter som att hon bowlar så dåligt hahahahhahahhahaha väldigt rolig syn faktiskt.
ikväll sås ak jag åka hem o sova där hemme i min säng. men kommer att vara här ett tag till i alla fall.
aja vi hörs Puss/E


sola eller inte hm ??

hejj jag o anne-line klarade faktiskt av att vara vaken hela natten kl 5 så la vi oss för o sova. vi kollade på alla Twiligt filmerna i går. de var faktiskt jätte braa o jag som trodde att de skulle vara jätte dåliga. shit vad fel man kan ha.
sen så gick vi upp vid kl 8 eller vi gick ner till nedervåningen o la oss i soffan o somnade om eller jag somande om till kl tio över tio.
sen så nu har vi kollat på filmen förortsungar. den e fan bara bäst.
och nu så har vi värstaiden vi vill åka o sola solarium för o bli lite bruna så här på vintern min mamma vill inte att jag ska sola sorlarium men vi får se om hon kan ångra sig bara idag de brukar funka i bland.
men nu så ska jag snart bada snabbt innan vi ska kanske åka o sola eller vad de nu blir
Puss/E



1 /1 2011

de känns konstigt att  skriva 2011 e så van vid 2010. jaha de va första dagen av de nya året känns ige speciellt igentiligen o igår/inatt så började jag tänka varför sitter man uppe tills kl slår 12 hallå vad e de som e så speciellt med de o varför dricker man champange ??? men de e väl bara så traditioner e traditioner.
idag så vaknade jag kl 13 10 o då gick jag upp o bad pappa åka till donken / macdonalds o köpa frukost till mig. de gjorde han vi åt vid kl 2. sen så. kollade jag på början på filmen ivenhove med mamma sen så såg jag att de var min bästa väns bröllop på 4:an. men den kollade jag aldrig klart på för anne-line ringde o ville att jag skulle komma hem till henne för att sitta uppe hela natten. och de ska vi göra haha de ska bli roligt vi ska kolla på twiligt för att jag nog e den enda på hela stålforsskolan som inte har sett den. haha. jag som e så ointresserad av att se den filmen men men jag ska ge den en chans.
igentligen så skulle jag kanske träffa wilma o emma ett tag o dag men jag valde att åka till en gammal släckting i stället o åter upp leva minnen från förra året.
o nu sen jag kom hut så har vi badat o lagt ansiktsmask. de blev ett tagska lågnt  inlägg nu de kommer fler
Puss / den twiligt ointresserade ÉLLII




RSS 2.0