gott nytt år ! <3

jaa sista dagen på året nu då. usch vad de här året har gått fort. de känns som om de va sommar nyss o innan de var de ny år.
igår så somnade jag jätte sent för att jag kollade på anagina show de e faktiskt en ^^idol^^ skulle man kunna säga. eller någonting för jag gillar hur hon pratar om allt o tar upp alla fördommar mot utlänska/invandrare. och sen så är ju bettan inte bara lite rolig.
ikväll så blir de att träffa wilma o emma o fira ny år. vi ska spela wii, sjuna sing star, och kanske har jag som förslag att spela buzz.
jaha de här var kanske de sista inlägget för i år de känns konstigt att skriva så.
aja vi får se om jag har tid o blogga mer i år
Puss/E



PS. ska kanske göra om bloggen nästa vecka DS.


nyår ?????

när jag o emma o wilma var här hemma för o plannera till i morgon nyår vad vi trodde. emn när vi skulle följa med wilma en bit poå vägen hem så hörde vi fullt med raketer från stan o vi som trodde att de var nytt år i morgon. är de vi som har sett fel i kalendern eller ??
nu så kollar jag på nån tråkig film med mamma o pappa o funderar på om jag ska göra om bloggen
vad tycker du ??
Puss/E




farbror frej !

 älskar den !

förlåt för dålig uppdatering ! <3

hejhej förlåt om de har varit dålig uppdatering här ett tag. men har inte riktigt kännt för att blogga.
jag har varit på bio med emma under den här tiden o vait på tp ( tuna park) med emma o anne-line.
jag o emma var o såg på narni kaspian o skeppet gryningen. den var bra. men jah tror att de bara var jag som tyckte att de var sorjligt i slutet.
idag så ska jag vara med julia eller jag är his henne nu undrar vad vi ska hitta på hm vi får se
Puss/E






ny mobil

förlåt om jag inte har bloggat på jätte länge nu men de har vart ganska mkt.
igår så var jag och anne-line på tuna park och jag kopte ny mobil men mitt simkort funkar inte i den nya mobilen så vi ska fixa de idag. och sen så köpte jag underkläder o hårnålar o en mascara. på h&m fick vi köa i 1 timma. usch jag hatar att köa.
efter de så åkte jag hem till mormor o morfar på julmiddag. o sen efter de så träffade vi emma och vi va ute typ ehla kvällen. anne-line sov hos mig.
tänkte visa en bild på min nya mobil.o sen den gamla.


 gammla

 den nya fast jag har den i svart.

vad tycks ??

Puss/E


god jul dag ! <3

hejhej förlåt om jag har varit lite oaktiv här på bloggen. men de har varit väldigt mycket eller inte men men. igår så var de ju jul.
jag vaknade as tidigt redan kl 8 som ett litet barn som vill ha sina jul klappar. och av mamma pappa eve o emma fick jag: kläder, pengar, pressentkort, smink, och lite mer som jag inte minns och hela familjen fick ett wii som jag boxades på och nu har jag träningsvärk. och av den övriga släckaten fick jag : en bok, pengar, nakelfix. och lite mer som jag heller inte minns.
och sen så har jag glömt en sak jag har vunnit smycken från kenza tyra show. nice eller hur ???
aja nu är de dags att ta de annandagjul lugnt
Puss/E





god morgon ! <3

idag så blev de vågigt hår och lite slarvigt smink. jag ser inte direkt perfekt ut men men allt ville inte gå min väg i dag så jag får se ut som jag ser ut. idag så kommer jag hem innan kl 12 så jävla skönt o sen lov. idag så är de lovlugnt också de kanske jag ska säga
men men nu så ska jag äta någe
Puss/E



fel vänd bild på mig innan skolan för ett tag sen !


natti natti ! <3

nu är de dags för mig att sova.
fick sluta tidigare  idag slutade redan kl halv 1 för jag har fedan klar med mitt skåp innan alla andra. så jag var hemma kl 1 och efter de så har jag inte gjort någonting :D
aja nu e de dags för mig o sova
Puss/ E




bert - cowboy

 


ytterliggare en tidig morgon ! <3

igår så orkade jag tyvärr inte blogga. jag var så trött när jag kom hem. för först så var jag i skolan de var lugnt. först så kollade vi på film happy feat eller någonting sånt. och sen så kollade vi på Grinchen ( osäker på stavningen) och sen så skulle vi sissta lektionen få kolla klart på Grinchen men några orkade inte så vi fick spela spel också. jag fofa kajsa hanna och några killar vi spelade tjej kompassen. och sen så gick jag och anne-line hem till henne ocbakade bullar.
och sen  så har jag frågat mamma om natten till julaffton om jag kan ha uppesittar kväll hos anne-line och först sa hon att hon skulle tänka. sen nu så sa hon att hon ville ha mig hemma tyvärr.
och idag så är de skola vi slutar kl halv 2 s¨å de är ganska lunget vi börjar kl 9 
Puss /E
 





movietime med den bästa kussinen anne-line ! <3

idag har varit en lång dag så jag vet inte vart jag ska börja och allt kan jag inte skriva i bloggen man kan säga att lite utav allt är en top sekret.
de började lite så här vi skulle hämta anne-line hos henne så skulle vi til tuna park men så blev de inte jag säger inte varför och efter de har allt bara gått upp och ner som en bergodalhbana.
senare nu i kväll så har jag och anne-line varit i ica och köpt godis och energi dryck. de kännde vi att vi förkänade efter en dag som denna. nu så ska vi kolla på film och anne-line ska sova hos min farmor och farfar och hennes mormor och morfar.inatt
Puss/E




love the way you lie part 2


en låång dag !

hejhej de blir ett kort inlägg nu för jag är så trött. de har varit en lång dag. jag har faktiskt hunnit med att köpa alla jul klappar och en ring till mig själv. men nu orkar jag inte skriva mer vi hörs
Puss/E



god morgon ! <3

idag så ska jag till stan / tuna park.. med anne-line och viktoria. för jag måste ju köpa julklappar. men dom dära har jue inte vaknat än men men jag ska ringa dom o se till att de vaknar
Puss/E




...

vet inte hur jag ska skriva har precis fått veta att min farfars bror har dött. även om jag knappt viste vem han var så blir man ju ledsen. jag hatar när folk dör även om jag inte kännde dom. men men de är bara att leva vidare
Puss/ E




god kväll ! <3

jaa en en dag har nu gått. och jag är fortfarande sjuk. men jag håller på att bli bättre. idag så har jag läst ut liv & lovisa den var jätte braa. nu så ligger jag i soffan och kollar på filmen bröderna karlsson. den värkar inte så bra som jag trodde. ganska tråkig faktiskt.
i helgen borde jag ju ligga hemma och bli frisk men de kan jag inte kom jag på jag måste ju  handla julklappar till alla.
Puss/E



mår inge bra ! <3

idag så mår jag inge bra så jag kan tyvärr inte gå till skolan imorgon men på måndag kan jag de.
Sofia min klassföreståndare ringde och berättade att de hade fixat ett specialschema till mig så att jag inte behöver gå på alla lektioner. och kortare dagar kan göra så att jag orkar mer. så de är bra
nu måste jag vila de känns som om mitt huvud ska sprängas
Puss/ E




sjuk ! <3

usch över natten så har jag blivigt sjuk´.  jag har ont i halsen och huvudet oc kan typ inte prata.. så jag blev tyärr hemma idag hoppas att de blir bättre tills imorgon. men jag kommer tyvärr inte att kuna ligga och vila hela dagen som jag borde för jag måste jobba idag förljer julia och wilma med mig
nu ligger jag i soffan och kollar på film jag kollar på Barbie- Rapunzel
Puss/ E



stot över mig själv ! <3

idag så messade sofia mig och hon övertalade mig att viste gå till skolan idag. så jag åkte dit och klarade hela dagen men öll på och somna några gånger. vi hade först en halv timme engelska sen så fick vi ficka en timma här kommer massa bilder på de eller några



oscar hannah ibakrunden



amanda och sofia :D



amanda !


Sofia !



varè lite starkt ????


en för alla alla för en !




amanda man måste vara väldigt koncentrerad för såna här saker !!!

de var lite bilder från idag
Puss / E


är de meningen att allt ska bli så här ????

idag så gick jag upp o allt e lugnt men självklart så ska allt bara bli dåligt pappa kan inte köra, inte morfar heller och inte mona heller åhhhhh jag blir så j***a trött på de här jag kan inte ta bussen de bara funkar inte bussen och jag är ingen bra blandnning
så jag är väl körd med d här med skolan idag faan jag orkar snart inte mer men jag ska inte klaga över bloggen nu
Puss / E





tredje advent ! <3

jaa nu var de redan tredje advent snart de jul. och jag har inte ens börjat med julklappar vet inte ens vilka jag ska köpa till.. men men de löser sig. vi år ha med oss ``ficka `` till skolan. jag ska ha med mig skumtomtar julmust och typ lussebulle eller pepparkaka.
dagen :
vacknade tidigt o tog de lugnt som vanligt. sen så kom alvin till oss kl halv 1 och vi var barn vakt till honom tills klockan blev halv 4 då  åkte vi till mormor och morfar. sen har vi handlat och nu så sitter jag o bloggar. i morgon blir de skola. jag ska ixa skolan de här sista 8 dagarna de måste jag klara. 
men nu så ska jag vila..
eller så skriver jag lite till eftersom att jag har eve bredvid mig som vill ha datan. jaa jag vet inte vad jag ska skriva men men. mina 2 systrar siter o sjunger bredvid mig på race your voice ( filmen ) some ones whatshings over me eller vad den nu heter
Puss / E



Fixar mig med Eve ! <3

Jay vann ju idol man om man blundar o lyssnar på hans röst så låter han ganska bra. för jag har ju komit på att man inte bara ska kolla på utseendet de betyder ju inte någonting.
nu på morgonen så har jag städat mitt rum så jag har varit jätte duktig o sen så har jag börjat med att läsa min ya bok den heter liv & lovisa den verkar jätte bra o jag har bara läst 50 sidor o man ska ju ge en bok 75 sidor för att den ska komma igång.
och nu så sitter jag i min systers rum o fixar  mig för ingenting. eve tycker att jag är trög för de men men .. och hon fixar sig..
Puss/ E




idol final vem vinner ?? minnah vs jay !

jaa nu är de upp till oss vem vinner idol 2010 vem hejar ni på ??  jag hejar väl inte på någon för idol har varit så tråkigt i år....men jay är väldigt läskig o minnah hon har varit tsm med 2 av killarna på idol i år hmm + att jay tog droger hmm vem ska man heja på ??
men nu avgörs de snart..
puss vi hörs imorgon.. de blir inga fler inlägg nu !
Puss o god natt / E





Jag orkar snart inte längre ! <3

imorse så blev allt bara fel så att jag blev hemma. asso jag orkar snart inte med de här att allting ska bli så svart för mig att alla lätta saker blir jätte svåra för mig jag fattar inte varför just jag ????
så nu så sitter jag i soffan och kollar på andra avenyn aja men nu måste jag vila
Puss / E






dagen ! <3

god kväll !
just nu är jag asans trött. imorse så hade vi först svenska sen slöjd sen så franska o sen engelska sen idrott.
o jag som hade planer på att för en gångs skull vara med på hälsan men nej så klart för precis då så måste ju jag komma hem för att vi ska iväg på möte på bup. jag har sånt flyt just nu asså.. usch jag vill inte ens tänka på de. o sen så skulle jag ju ha med mig min matte bok hem men den glömde jag ju också usch.. men men jag ska väl inte klaga..  eller kanske???
men nu så måste jag vila de är ju ett msåte efter en dag som den här.. 
Puss / E






god morgon ! <3

förlåt för att jag inte bloggade igår men jag träffade ju wilma o vi jobbade först o sen så gick vi till ica för vi skulle plugga lite sen.. jag kan säga så här vi skulle köpa godis o chips men självklart så ska påsen vara högst uppe.. så wilma får sitta på min rygg för att ta ner den men hon når inte. och sen så ramalar vi så jag kan säga att jag har legat på ica:s golv. o sen så kom vi hem till mig. vi pluggade pytte lite sen så vet jag typ inte vad vi gjorde men jag kunde i alla fall inte blogga igår för jag var så trött först skola sen jobba sen ligga på ica:s golv hmm vad blir de här : en helt sjuk dag
idag så blir de skola. slutar 5 i 3. då ska jag vila.
Puss / E







utmaning 5 - vad är kärlek !



jag vet nog inte vad kärlek är.. eller de är svårt o förklara. de finns ju flera typer av kärlek familje kärlek, syskonkärlek, vännskapskärlek, o sen så kärkärlek de finns säkerrt måna fler men de är bara de som jag kommer på nu. kärlek är väl bara att man älskar någon de kan vara vem som helst eller nästan vad som helst. så kärlek är ett svårt ord att förklara men de är väl att man älskar någon / något
Puss/ E


god dag ! <3

god dag nu har jag komit hem från skolan o har också ätit. sitter nu o lyssnar på musik. i eftermiddag så ska jag o wilma jobba lite min första dag på jobbet är ju idag.
imorgon blir de skola igen jag är glad att jag gick till skolan idag.. ska bli skönt att gå till skolan igen nu. de är faktiskt inte så jätte roligt att gå hemma varje dag har jag kommit på man blir lätt rastlös o uttråkad.
Puss / E


god morgon ! <3

hejhej / god morgon... idag ska jag till skolan de är bestämmt o jag har fixat mig o självklart så har jag flätat mitt hår idag igen. så de blev lockigt / vågigt. o sen bara de vanliga sminket. o kläderna blev jeans vitt gina linne o en svart tunika.
usch idag är jag jätte orolig men vi får hoppas att de går bra en då.. ska prata med mina lärare idag eftersom att jag ligger efter i alla ämnen så att jag kan jobba i kapp här hemma. o antingen i morgon eller nästa torsdag så ska vi ha möte med rektorn o sofia. så att vi hittar nån lösning på mitt problem med skolan...
aja nu ska jag fixa mig lite till..
Puss / E






natti natti ! <3

idag blev jag ju tyvärr hemma.. men imorgon ska de gå de vet jag sofia ska möta mig o så.. är de nån mer än jag som har kännt den hemska liketen i hela stan!!!!! så J***A jobbigt. men men. imorgon så skulle jag på smimning men jag lir ju så orlig av sånt så mamma viste att då skulle jag inte gå till skolan imorgon så mamma mejlade tillingela o sa att jag inte skulle vara med på de. så imorgon börjar jag 09 35 - 12 35 de är 3 timmar bara. sen vid 4 så ska wilma hjälpa mig o jobba.. vi ska dela ut tidningar.. de kan väl vara roligt eller ??
NOT
men nu ska jag snart sova. för jag måste vila mycket nu efter som att jag är trött hela tiden nu för tiden men men
Puss/ E





lekte lite med bilder på picasa


...<3

idag gick de inte heller men imorgon funderar jag på att åka hem till anne-line på morgonen för de borde ju funka bättre om jag går med henne. och så får jag träffa mitt gudbarn...
så idag har jag och mamma varit hemma o jag har pluggat med engelska. har nu skrivigt om aunt moira ( person beskrivning )  och sen en uppsats om varför hon typ skulle ha blivigt arg på sin bror o sånt de har ja gjort o sen så har jag pratat med anne-line i luren.
o nu så lyssnar jag på musik på spotify. ska kolla på julkalendern snart
Puss/ E



ett försök till ! <3

god morgon idag kör vi ett försök till till att jag för en gångs skull ska lyckas med att gå till skolan. jag ska göra så gott jag kan men jag kan aldrig lova någonting tyvärr. men men jag försöker. 
och tack sofia för att du stöttar mig med skolan! <3 
nu har min pappa blivigt snäll helt plötsligt också o fixat sotify till mig äntligen säger jag bara 
aja nu ska jag åka om du tio  min ska spraya håret o lägga på lite mera smink innan de...  
Puss / E
  




......

idag så gick jag upp fixade mig o allt jag åkte till skolan men när jag väl var där så fick jag panik o var tvungen att vända hem igen. men jag msåte fixa skolan nu jag vet de och jag försöker hela tiden men de funkar bara inte men men jag o mamma ska försöka o hitta nån lössning nu. för jag har snart varit borta från skolan i 2 veckor eller snart så blir de 3 och de funkar inte i längden. men först så hade jag jätte ont i magen så att jag inte ens kunde gå förr förra veckan sen förra veckan så fick jag ju hjärnskakning jag fattar inte vilken otur just jag kan ha men men nu ska jag fixa de i alla fall.
nu ska jag vila ett tag så jag kan ta mig till skolan imorgon
Puss / E


en liten bild på mig ! <3 ser lite cpad ut bara haha xD
jag på höst lovet ser drogad ut


god kväll / god natt ! <3

nu sitter jag i soffan med eve o kollar på beck de tysta skriket. eve ville att jag skulle skriva alla de andra utmaningarna fram till nr 11 där de står dina syskon eller någonting sånt. och när jag skulle skriva om henne fick jag bara skriva bra saker men jag kom ju på att de inte skulle bli nån text då ne jag bara skoja hon har väl några bra sidor.
jag har kommit på vad jag sak bli när jag blir stor jag har några val: de är försvars advokat, fotograf, kändis bloggare eller skådespelare efter som att jag alltid har varit en lite drama queen enligt min familj.
jaa de var väl de de sista inlägget för dagen. vi får sen om ja hinner blogga imorgon på morgonen
Puss / E






det är någonting med den här bilden som jag gillar faktiskt !


.....





de här har jag ätit idag : ingen frukost , lunch taco rester kvällsmat lasange
de var utmaning nr 4
Puss/E


...


utmaning nr : 3
mina föräldrar :
pappa : min pappa heter robert han är 45 år gammal men säger att han är 23. pappas motto är: att få så lite gjort på så lite tid som möjligt enligt mamma i alla fall. själv så vet han inte. han älskar att retas med oss barn här hemma men hatar om vi retas med honom. han hejar på liverpool och säger att han kan byta hus han kan byta fru o han kan byta barn men han kan inte byta lag. han hejar bara på dom för att han spelade där när han var liten eller han bodde i roberstorp o de hade så att den gården man bodde på hette som ett lag o hans hete liverpool.
pappa har en till dotter från innan han fick mig eve o emma hon  heter sandra o är 24 år och har nu pluggat klart till gymnasie lärare i lindköping..


mamma : min mamma heter yvonne hon är 40 år gammal  hennes motto är: att alltid försöka att vara snäll. min mamma jobbar på dagis. hon hejar på chelsea. hon älskar sin familj och att laga mat men inte vardagsmat utan ``helgmat`` och korsord och att kolla på film.
samt att umgås med familjen.
de var mina föräldrar mammas komentar innandetta du kan väl ljuga lite i alla fall

Puss / E


andra advent ! <3

god kväll imorgon blir de skola... har ju väldigt svårt med skolan just nu men jag hoppas på att de blir bättre.
mitt hår har blivigt mycket bättre nu ett tag efter som att min plattång är trasig men jag har tappat bort garantin. så jag får helt enkelt ha lockigt hår hela tiden. eller för att de inte ska li helt underligt så måste jag fläta mitt hår varje kväll.... 
jag är ju lite efter alla andra och har inte spotify men min granne / gamla dagis förken ska skicka en gratis inbjudan till mig Tack Elvira... 
idag är de ju andra advent o nu är 2 ljus tända på advents ljustaken. de får mig att komma ihåg att jag måste köpa julklappar... de är jobbigt när jag har så mycket som jag Måste köpa till mig själv mamma o pappa säger att jag kanske kan få de i julklapp av dom istället men de går ju inte jag måste ju hade nu men jag ska se hur jag löser de de blir billiga julklappar i år. 
i kväll är de Beck de tysta skriket på tv:n så jag kommer att somna sent för den slutar 11 o sen ska jag hinna somna så jag somnar väl vid kl 1 o går upp kl 6 men jag är ganska van vid att sova dåligt.
ska snart bada men först så tänkte jag köra utmaning 3 kommer i bland att göra flera per dag o i bland ingen o ibland bara en eller kortare sagt jag kommer att göra olika många varje dag
Puss/ E



har lärt mig hur man gör bilder på picasa vad tycks ?? 


...




jag har nog ingen att kalla min första kärlek de var säkert nån gång på dagis. och sen hade jag en kille i några månader på 6-års. men han  var tillsammans med min bästavän samtidigt som mig så de tog slut. jag säger inga namn på han för han var bara ett stort misstag. men jag fick en massa förlåt smyken efter de de var jätte fina men jag kastade dem jag vet inte varför
Puss / E


utmaming 1- presentera mig själv ! <3

jag är en 13-årig tjej som bor i eskilstuna. jag älskar musik och har skrivigt egna sugiga låtar förut. älskar o sjunga men sjunger falskt. jag bor tillsammans med mina båda föräldrar o mina 2 systrar som ibland  eller ganska ofta håller på att döda mig. jag kanske har en sjukdom som heter asbergers som gör att saker som är jätte lätta för andra blir väldigt svåra för mig eller så har jag kanske panikångest.
jag har också 4 husdjur 2 hundar o 2 katter.
jaa de var väl de om mig.
Puss / E




utmaningar ! <3

Jag kika in på michelles blogg och hittade en ''utmaning'' Klart att jag ska göra den lixom, kul, för då lär ni känna mig mer... Börjar ikväll eller imorgon, och då ska jag som sagt presentera mig själv. Trevligt värre!

Gör utmaningen ni också!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

♥ Dag 2 – Min första kärlek

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

♥ Dag 6 – Min dag.

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

♥ Dag 9 – Min tro.

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

♥ Dag 11 – Mina syskon.

♥ Dag 12 – min hobby

♥ Dag 13 – Den här veckan.

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

♥ Dag 16 – det bästa jag vet

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

♥ Dag 20 – Den här månaden.

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

♥ Dag 25 – Mina vänner

♥ Dag 26 – Mina rädslor.

♥ Dag 27 – Min favoritplats.

♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


tack emma ! <3 www.emmmala.blogg.se

god dag idag skulle jag ha åkt hem till anne-line o bakat pepparkakor men jag fick jätte ont i magen så jag stannade hemma.
sen så pratade jag med emma på msn o hon sa att hon kunde hjälpa mig att fixa min blogg för jag fattar ingenting av hur man gör.
o emma kanske ska komma hit o fira nyår med mig
idag så har vi bakat pepparkakor här hemma.  jag har gjort ett pussel i pepparkaka ska sehur de blev kan ta kort när de är klart ska ha på glasyr också
vad tycker ni om hur bloggen ser ut jag gillar de emma tog en bild som hon hade bara
Puss /  E




beck !

hejhej idag så mår jag faktiskt bättre jippi jag kan gå till skolan på måndag...
nu så¨sitter jag och kollar på beck pojken i glaskulan
de var väl de
och jag hr ju fått ett job som tidningsutdelare i stenby wilma ska hjälpa mig första gången o de roligaär att hon också hade sökt de
haha men jag fick de
Puss / E




lillebror på tjuvjakt! <3

just nu sitter jag i soffan och kollar på lillebror på tjuvjakt. när jag kollar på den så kommer de upp en massa olika minnen
ska snart gå o  möta mamma hon slutar kl 2.
i morgon får vi se om jag kan gå till skolan med mitt huvud jag hoppas att de blir bättre
puss / E





är de så här när man är kär när man är liten hur blir de då när man blir käär när man blir stor ??

sitter hemma med min huvudvärk en en dag och lyssnar på herman and the hunters låt är de så här när man är kär när man är liten. den var med i bert
jaa jag skulle bara skriva de
Puss / E



1 december ! <3

god kväll idag så skulle jag ha gått till skolan  jag gick upp kl 10 över 7 för att jag skulle kolla på julkalendern o ta 5 i 10 bussen men jag kunde inte gå till skolan idag för mitt huvud gör fortfarande jätte ont. vi får se om jag kan gå till skolan i morgon...
så i dag har jag bara legat hemma o kollat på film.
vad tycket ni om julkalendern föresten????  jag tyckte den var helt ok inte bra men ok. o de bästa med julkalendern är den lilla goda choklad biten varjemorgon
aja nu måste jag vila
Puss /E







RSS 2.0