paniik o ont i huvudet ! <3

hejhej
idag skickade skolsysterhem mig för att jag mådde illa och så konstigt. och jg  har fortfarande jätte ont i huvudet. syster sa att jag trolige  hade en lätt hjärnskakning som va har trott i ett tag nu men viu vet fortfarande inte säkert....
och sen nu har jag fått värsta paniken jag vet inte hur jag ska fixa bloggen jag fattar ju inte hur man ska göra.....
snälla hjälp nån ??
aja nu måste jag vila mitt stackars lilla huvud
Puss / E





god morgon ! <3

god morgon hoppas att ni har sovit gott. de har inte jag. kunde typ inte somna igår hade jätte ont i huvudet elller jag kanske ska säga har. o sen så mår jag illa o kan inte äta någonting. de känns hemskt eftersom att jag är as hungrig
idag ska jag försöka att gå till skolan.
Puss /E




god kväll ! <3

mår lite illa nu men ska försöka gå till skolan imorgon. har jätte ont i huvudet och så men vi får hoppas att de gr över snart. mamma o pappa trodde att de kanske skulle kuna vara en lätt hjärnsakning om jag börjar må mer illa måste vi åka upp till sjukhuset men de känns helt ok. har ju ont i huvudet o så men  jag känner mig inte spyfärdig. och sen min syn de blir  konstigt ibland och i bland är de helt ok.
jag ska försöka att fixa bloggen idag men fattar inte så mkt av vad man ska göra men men
Puss / E


god dag ! <3

idag så åkte jag till skolan och gick på första och andra lektionen först så hade vi engelska då fick vi en gruppuppgift att skriva om olika personer typ. sen så hade vi idrott och då ska ju jag snillet själv vända huvudet åt de andra hållet precis när nån skuter en boll e mot mig så jag fick den rakt i ansiket. och började blöda näsblod och skaka. så jag fick gå hem men de går ju snabbare att gå hem till anne-line från skolan så jag gick dit hem i stället. men nu så har vi märktnågonting jag ser konstigt med ett av mina ögon de typ bubblar allt jag ser eller någonting.  så vi får kolla de sen
Puss /E




god morgon ! <3

hejhej
idag blev de krusigt hår. och jeans och min nya tröja kan ta kort på de sen och lägga ut. idag blir de skola pappa kör mig dit. då slutar jag kl 15 25 måndagar och fredagar är så långa men men de finns ju inget som jag kan göra åt de.
kan bara säga en sak jag kan typ inte sitta mina jeans råkade jag  köp< en stolek för stort så jag måste ha dom uppe vid naveln och när jag sitter gör  de fett ont.
aja nu är inlägget slut och jag ska gå och äta frukos
Puss /E






har kanske vunnit ett halsband från guldfynd by kenza !!!! :D:D::D


de är halsbandet där de står love ! <3


första advent ! <3

förlåt dör dålig uppdatering på bloggen igår och idag. men jag är väldigt trött om dagarna nu för tiden..
idag är de första advent men vi har inte hunnit pyssla o fixa till de här hemma vi ska göra de sen när mama o pappa kommer hem de är på julbord med pappas sälkt jag skulle ha följt med men sen fick vi veta att jag skulle vara den enda under 20 typ så då blir de ju as tråktigt för mig så jag stannade hemma. sen så åkte vi till tuna park i dag också och jag kööpte ett par uggs, ett par jeans en tröja och en faundashon. efter de så sa anne-line att hon kunde komma hit och kolla på film med mig och så för emma min syster skulle köpa hem kina mat och så men så blev de ju självklart inte. men men nu har jag ätit och tagit de lugnt. och nu sitter jag och har hyrt kenny star fighter kenny begins från tv digitalboxen. den är så jälva rolig...
- är de inte frisören lenny thihii
- är de inte eleven kenny hihii
- a men du då
- men du då
- kan du göra så här då? ( lenny sprayar hårspray i ögonen )
- kan du göra så här då ?? ( kenny äter shampoo )
- mamma kenny ärter upp allt schampoo
- gör jag inte alls
bästa senen i filmen och sen
vad hände med fru borr farbror fläck och herr kamin
den här filmen väcker minen från sommaren 2010 med emma andrsson du är bäst älskar dej gumman<3
ni måste kolla på den filmen
nu ska jag vila ett tag till
Puss / E



idagen ! <3

god kväll !
jag vet att de har varit dålig uppdatering idag men jag gick upp kl 7 och sen så åkte vi till arlanda och lämnade elin de var jätte sorjligt jag grät mitt inne på arlanda. men hon har lovat att hon sak komma och hälsa på i sverige..
och efter de så åkte vi till ikea i stckholm en upplevelse jag aldrig tänker göra om. de var så mycket folk där och så var de krångligt att hitta nee ikea i västerås är bättre.. sen åkte vi till heron city och åt på mcdonalds..
sen åkte vi hem och fixa de jag köpte på ikea en byrå till alla mina kläder och en ny lampa efersom att jag har en sån duktig mamma som krossar min gamla lampa i golvet. för den var i glas de är den nya också men men. så vi fixade mitt rum så nu är de fint där inne.
och nu så sitter jag i soffan och kollar på harry potter och hemligheternas kammare.
nu måste jag vile efter en sån här lång dag
Puss / E





god kväll ! <3

tänkte skriva ett litet inlägg nu ska snart bada och sen sova fast än jag borde vara uppe efter som att jag ska till arlanda imoron och köra hem elin med mamma och pappa och sen till ikea så jag borde nog vara uppe ett tag till så att jag kan sova i bilen annars så kommer jag bara lyssna slut på batteriet i mobilen..
idag kom jag på en sak....jag älskar att ha en blogg men jag glömmer den ofta jag har ju min på bloggplatsen men jag ska ta tag i den också..
god natt sweet dreams !
puss / E






toonight`s gona be a good good night! <3

idag när pappa kom hem så åkte vi för att köpa nya vinter däck de är nog någonting ut av de värsta jag har varit med om de var ju as läskigt jag lovar att jag skulle kuna gå vilse i den butiken de var ju bara en massa hjul över allt...
och sen så åkte vi ned till stan och ja hämtade ut min nya bok ( liv och lovisa )  och så köpte jag ansiktsmasker och pormasksplåster..
oxh nu såtter jag och kollar på när mamma och pappa lagar mat i kväll blir de västerblotten paj. och elin ska sova hos oss i natt för hon pker hem till island i morgon.. för er som inte vet vem elin är så är de min mammas isländska assistent.
nu vill mamma att jag ska hjälpa till så
puss / E





mitt liv är som ett kort hus, faller så fort de kommer lite mot vind ! <3


problem ! <3

usch idag blev helt micclykad som mina flesta dagar. jag har problem med skolan de vat jag menjag har svårt att fixa de. jag måste fixa de nu men jag blev hemma idag men på måndag ska jag till skolan ! <3
puss / E





 shooping med emma! <3
nu ska jag kolla på kenza tyra show




god morgon ! <3

god morgon... i dag är de skola... inte så roligt direct men jag har ju kommit på att man måste. pappa ska köra mig till skolan idag. och jag ska gå så länge jag orkar om jag orkar pga min mage.. 
hoppass att ni gillar de nya utseendet på bloggen och så.. hoppas att ni kommer fortsätta läsa !
puss på er




emma på höst lovet :D


god eftermiddag ! <3

tjenare tjenare.
tänkte lägga inte ett kort inlägg till men de är ju så i början när man har blogg att man skriver oftare. men om ett tag kommer jag typ inte blogga alls.
nu sitter jag i soffan och kollar på roomservic de är en bra sak med den bärbara datorn att man kan ligga i soffan och hålla på med datorn.
fixade bloggen lite granna hoppas att de inte blev för hemskt.
nu orkar jag inte skriva mer är jätte trött men de blir ju så på vintern eller hur ?? 
puss på er


 jag färdig för skolan! den är lite fel väd bara
men så är de med alla bilder jag tar eller de är ju alltid något fel


hejsan !

nu har jag en blogg här på blogg.se
tänkte prova och se hur de är och blogga här. kommer att försöka att fixa iordnign bloggen idag. om i vill läsa min andra blogg så kan ni nå mig på
www.ellii.bloggplatsen.se
snälla gå in och läs.... 
aa nu ska jag nog i alla fall kolla på film jag har hyrt en film från digitalboxen den hette någonting som säg att du älskar mig eller något. den värkar ganska dålig den handlar om en tjeje som är 15 år och hon blir våldtagen. men hon vägrar att anmäla till polisen för att hon tror att ingen kommer tro henne.
nu vill jag cokså bara skriva att jag kommer att skriva här i bloggen om mina dagar och mitt liv. och frågor som kommer upp i mitt huvud. och sen vill jag skriva att ni kommer inte att förstå allt jag skriver de är de nog bara jag som gör.
nu ska jag fortsätta att kolla på filmen.
puss alla läsare älskar er ! <3


en liten bild på mig ! <3 ser lite cpad ut bara haha xD  haha er lite komstig ut bara !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0